Er du syg? Eller bør du overveje din livstil?

De fleste af os ved, at man i dag kan købe hjemmetest til afklaring af graviditet.  Den test har været kendt i mange år. Mange ved også, at man kan teste kvinders ægløsning. Men vidste du også, at udviklingen har gjort det muligt at lave hjemmetest på rigtig mange andre tilstande? Der kan hjemmetestes for både livstilsrelaterede tilstande og egentlige sygdomme.

Som kvinde, kan du teste, om du skulle være på vej i overgangsalderen. Som mand kan en hjemmetest afsløre din sædkvalitet. Det er i dag også muligt at teste for narko og alkohol. Har teenageren ændret adfærd og bekymrer du dig for hans/hendes færden i nattelivet, så kan en hjemmetest afsløre, om teenageren har været i kontakt med narko. En anden test kan afsløre hvor meget alkohol, der er indtaget.

Tests til hjemmebrug er nemme at bruge og giver dig præcise og pålidelige resultater. Du kan foretage testen i dit eget hjem og på et tidspunkt, hvor det passer dig bedst. Er du for eksempel forlegen over at skulle gå til lægen med en mistanke om en kønssygdom, kan du med fordel hjemme teste for blandt andet klamydia, gonoré og syfilis. Så slipper du også for at vente dage eller uger på et svar. Med en hjemmetest, får du nemlig dine resultater indenfor få minutter. 

Hvor finder jeg den hjemmetest, som jeg har brug for?

Du kan købe de forskellige hjemmetest hos blandt andet apoteket eller Matas. Men du kan også med stor fordel bestille din hjemmetest på internettet. Her bestilles din hjemmetest nemt og diskret og du vil indenfor ganske få dage modtage netop den test, som du har brug for, i en diskret emballage, så ingen andre kan se, hvad du ønsker at teste dig for.

De fleste seriøse kondiløbere bruger test for blodtryk, pulsmålere og hjertefrekvens målere. Du kan også holde øje med din lungefunktion med en hjemmetest. Fedtprocenten kan måles, så du ved hvor meget af din vægt, der er baseret på muskelmasse og hvor meget, der er fedt. Markedet for hjemmetest er uendeligt, og der kommer hele tiden nye til, så det er bare at holde øje med internettet og søge på de muligheder, som netop du føler, kunne hjælpe dig videre i din hverdag.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *