følg hjertet

 

Det kan som kommende mor og far godt være rigtig fascinerende at observere sit lille barns hjerteslag for den allerførste gang. Det er sansynligt med en hjertelyds monitor, som gør det sansynligt at se babyens hjerteslag så hurtigt som  efter TOLV uger. Heldigvis går mange forhandlere op i at man som mor og far skal kunne være sikker på, at de produkter man køber, er produkter af stor kvalitet, så man kan på den måde være sikker på, at hjertelydsmonitoren  man beslutter dig for at købe er af den ubetingede bedste kvalitet, der eksisterer på markedet. En stor del har dog tilmed en række stramme krav til sine leverandører, der gør det sansynligt  at tilbyde sine produkter til en virkelig konkurrencedygtig pris, hvilket selvsagt vil komme dig til gode, som kunde.

Det er virkelig let at afbenytte en hjertelyds monitor, og det kan bevirke at der skabes nogle meget særlige bånd mellem forældre og barn, selv før barnet i grunden er født. Det er så at sige sandsynligt at følge sit barn på så tæt på som overhovedet muligt, hvilket er en utrolig oplevelse, som blivende forældre. Nogle forhandlere sælger monitorerne  der anvender den samme teknik, som du har kendskab til det fra jordmoderen, og altså kan man være overbevist om den fortrinlige kvalitet. Her er der derfor snak om, at den scanner den gravides mave ved hjælp af ultralyd, som er fuldstændig ufarligt for både mor og barn.

Det har tidligere været virkelig dyrt at skaffe en hjertelyds monitor, og det var altså forbeholdt jordmødrene at forrette disse ultralyds scanninger, men med den proces vi ser dags dato, er det nu sansynligt at købe monitoren på egen hånd, så du kan følge med i barnet selv. Dags dato er det faktisk langt fra dyrt at erhverve sig en monitor, hvilket en stor del priser er et utrolig fint tegn på. Nogle steder kan du være heldig at finde en monitor, der koster så lidt som 375,- inklusiv levering.

Som en yderligere lille bitte detalje, er det på nogle hjertelydsmonitorer sansynligt at tilslutte hjertelyds monitoren til din pc, så man kan afsende lydfilerne af barnets hjertebanken til familie og venner. Nogle monitorer er udstyret med både højtaler og stort grafisk LED display, der gør det sansynligt for jer at følge med i med i barnets udvikling på overvældende  nært hold.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *