Gode råd

 

Det kan regelmæssigt være virkelig handy, at vide sin præcise alkoholpromille. Det kunne f.fx være hvis man ville køre i bil efter morgenbrød dagen efter et gilde, hvor man har fået alkohol. En god del bliver taget i sådan en situation idet de tror, at alkoholen er ude af deres blod. Hvilket desværre for dem viser sig, at være usandt.

Det er dog sandsynligt selv, at få tjekket sin alkoholpromille fra hjemmet. Dette kan gøres med en såkaldt alkoholtester, som fortæller dig hvad din promille er. Alt du behøver, at gøre er almindeligvis bare, at puste i et bitte rør som er placeret på din alkoholtester og så får man i løbet af  ca. 2 minutter af vide hvad ens alkoholpromille er.

For at man kan få et godt udfald fra sin alkoholtester er det nødvendigt , at denne er udstyret med en brændselscelle. Jo større brændselscelle din alkotester har, jo mere præcis vil dit resultat blive, der er ikke meget ved, at indehave en alkotester som giver dig et forkert udfald.

Når man vælger din alkotester skal man altså være opmærksom på, at testen har en brændselscelle, hvis den ikke gør, bør man ikke tro på svaret man modtager fra den. Da andre ting så også vil kunne påvirke din alkoholtester og i sidste ende promillen. Bl.a. vil ens test, uden brændselscelle, også hyppigt slå ud på lakrids plus andre former for fødevarer.

En alkotesterer ikke bare handy, at have såfremt man skal kende sin præcise alkoholpromille. Det kan tit også være et virkelig sjovt indslag til kalas, hvor der er blevet drukket sprut. Når man i løbet af aftenen finder en test frem og starter med, at måle hinandens promille kan det benyttes til meget spas.

En mulighed er blandt andet at benytte sin alkoholtester til en konkurrence hvor de deltagende skal gætte på deres promille. Dem der så kommer tættest på  resultat vinder. Til disse sjovere tiltag er der ikke grund til, at ofre mange penge på en dyr alkoholtester. Det er på den anden side muligt, at kigge efter en billig alkotester, som tit kan afgive et rimelig specifikt resultat, uden ens alkotester dog afgiver et resultat man kan tro på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *