Hjertlyd

Med en af vores hjertelyd foster dopplere får du en unik mulighed, for at følge dit barns hjertebanken, allerede fra 12. uge af graviditeten. Det betyder altså at du kan bruge en hjertelyd foster doppler i langt størstedelen af graviditeten, og dermed få vendt negative og hårde perioder, til stunder med glæde og håb for fremtiden. Det er en unik mulighed, som for år tilbage ikke var muligt. En hjertelyd foster doppler, fungerer på den måde at du fører doppleren rundt på maven indtil der er skabt kontakt. Herefter vil du kunne hører dit barns hjertebanken, igennem enten høretelefoner eller ud af de indbyggede højtalere man ser i nogle modeller.

Her på testdig.dk, har vi to forskellige hjertelyd foster dopplere. Vi har en billig model, som går under navnet Baby Sound. På trods af den noget billige pris, er en Baby Sound ikke nogen dårlig hjertelyd foster doppler, tværtimod er den faktisk ganske effektiv. Lyden er god, og denne model har oven i købet to høretelefon udgange, således begge forældre kan lytte med på samme tid. Herudover er den også nem at transportere rundt, hvilket vil sige du kan have den med dig overalt. En Baby Sound hjertelyd foster doppler, har også den unikke funktion at du kan optage og gemme lyden, således den kan sendes til venner og familie via e-mail.

Den anden hjertelyd foster doppler vi forhandler her på testdig.dk, er den lidt dyrere og mere avancerede Sonoline C. Her skal det dog lige siges at der med avanceret ikke menes sværere at betjene, men derimod er denne model blot udstyret med en del flere features. Det betyder at du blandt andet kan følge med i dit barns hjertebanken pr. minut og hjerterytmen. Alt dette foregår på den store LCD farve-skærm, hvor oplysningerne popper frem så snart der er skabt forbindelse til barnet. Herudover har denne hjertelyd foster doppler indbyggede højtalere, således du kan dele oplevelsen med alle personerne i rummet på én gang. Det er de færreste hjertelyd foster dopplere der har denne funktion indbygget, og netop derfor er denne model da også noget helt specielt!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *