Stoledans med promille

Ideer til kalaset

Hvis det er tid til, at man snart skal holde gilde kan dette være besværligt, at hitte på sjove ”lege” man kan more gæsterne med til festen. Her ydes en masse gode ideer til, sjove lege man kan fabrikere i løbet af en aften

Dans med stole

De fleste har kendskab til dans med stole og på trods af det er en leg de fleste forbinder med små børn er det også sagens noget man kan more det ældre publikum med. Der stilles en stol op for hver enkelt deltager, minus én, og de deltagende går rundt om stolene indtil musikken stopper. Den der ikke opnår en stol er ude og der fjernes en stol, hvorefter musikken starter igen. Man fortsætter til der kun er en tilbage, som så er vinderen.

Flødebolle fodring

Dette er en leg som er særlig velegnet, når det meste af forsamlingen er ved at være temmelig stive. Det foregår ved, at man sidder 2 personer overfor hinanden, de to personer med bind for øjnene. Meningen er så, at den ene skal bespise den anden deltager med en flødebolle. Det er slet ikke så let, som det måske lyder og kan hyppigt ende meget galt.

Hvem er mest fulde?

Der er mulighed for, at man kan skaffe en mindre dyr alkotester. Med en alkotester har man lejlighed for, at måle promillen på forskellige personer. Sent på aftenen når alle er ved, at have fået for meget, kan man sende en alkotester rundt og lade alle afprøve deres promille. Man kan eventuelt udråbe en vinder, som er den person som har den største promille.

Der er ikke behov for, at man skal bruge mange penge på en alkotester. Det er helt fint, at nøjes med en mindre dyr alkotester, der måske ikke er specielt nøjagtig, men sagens kan benyttes til pjat.

Øl stafet

De fleste unge har kendskab til øl stafet, hvor man stiller op i mange hold og på skift på holdet skynder sig ned i den modsatte ende og drikker en øl. Når man har drukket øllen skal man dreje rundt om flasken 10 runder inden man løber retur og sender den næste fra sit hold af sted. Holdet som først får alle igennem har vundet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *